Sıhhi Tesisat Ustası

Wiki Article

Tesisatçı olarak işe başlamadan önce mesleğe dair bilgi sahibi olman gerekir. Bu sayede haklarını öğrenebilir,  mesleğin gereklilikleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve sana uygun olup olmadığına karar verebilirsin.

işini gerçekten hakkıyla yapıyor yaptığı işin arkasında sonuna kadar duruyor güvenle tesisat işinizi yaptırabilirsiniz herkese tavsiye ediyorum

Dilerseniz su kaçaklarinizi su kaçak tespit cihaziyla nokta tespitinide yapiyoruz pis su temiz su kaçaklarini garanti buluyoruz CİHAZLA TIKALI GİDERLERİ AÇIYORUZ

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

1995 yılından beri Sıhhi Tesisat, Güneş Enerjisi tesisatı ve halen de Doğalgaz Tesiat ustalığı yapmaktayım. İşim gereği kaynak makinesi ve birçAlright ekipmanı kullanmaktayım.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Sıhhi tesisat boruları döşenirken En Yakın Sıhhi Tesisatçı suyun alınacağı kaynağa dikkat etmek gerekir. Su ne kadar kaliteli olursa sistem de o kadar sorunsuz çalışacaktır. Bunun için tesisat içerisinde kullanılacak suyun seven ila 12 derece arasında sıcaklığa sahip olması istenir.

Yapılan işler garantimiz kapsamındadır. Hizmet sonrasında oluşabilecek herhangi bir sorunda ücretsiz olarak dimensions destek veriyor Su Tesisat Ustası ve problemi çözüyoruz. Bugüne dek binlerce müşterimize sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ile Su Tesisatçısı Silifke’ de bilinir ve kaliteli bir marka haline gelmiş bulunmaktayız.

İstanbul Sıhhi Tesisatçı olarak yaşam alanlarınızın sıhhi tesisatlarında oluşan tıkanma, taşma, yenileme ve bakım konularında hizmet vermekteyiz.

En Yakın Su Tamircisi Yapının sıhhi tesisat projelerinin ön hazırlığında, mimari projeler üzerinde mimarlar ile birlikte boru geçiş yerleri ve cihaz yerleşimi konularında çalışmalar yapılmalıdır. Modern bir sıhhi tesisat sisteminin oluşması içwithin aşağıdakiler sıralanabilir:

sizlerinde evinde yada işyerinde klozet arızası varsa klozet tamir Sıhhi Tesisatçı servisimizle iletişime geçiniz.

Günlük yaşam konforuna sağladığı katkı daha açık görülür. Tesisat ne kadar sağlam olursa olsun herkes muhakkak musluk arızası ile karşılaşmıştır. Musluk tamiri denilince aklımıza ilk gelen çeşmeler zamanla yerini modern day musluk ve bataryalara bırakmıştır. Musluk ve bataryalar gün içinde sık sık kullandığımız eşyalardır.

İşimizi temiz ve titizlikle yaparız müşterimiz memnun kalır USTAYI USTA YAPAN işini temiz ve düzgün yapmasıdır

26 yıldır tesishat kombi kalorifer kazanı montajı işlerinde çalıştım. Ve halen bu işleri yapmaktayım.

Report this wiki page